Slæbt efter bil:

Butiksindehaver fyldt med skrammer

Butikstyv, der blev sigtet for røveri, varetægtsfængslet i 14 dage

Af
Af Michael Wulff

"Jeg er da øm over det hele, på ben og skulderen."
Indehaver af Tøjeksperten Bjørn i Hammel blev mandag udsat for en særdeles hårdhændet behandling, da han forsøgte at få nogle T-shirts tilbage, som en 41-årig mand havde tilegnet sig i den udendørs udstilling.
Den 41-årige blev tirsdag ved et grundlovsforhør ved Retten i Randers varetægtsfængslet i 14 dage sigtet for røveri - som butikstyveriet udviklede sig til.
LÆS OGSÅ: DRAMA I GADEN: BUTIKSTYVERI UDVIKLEDE SIG VOLDSOMT
 

Fuld pedal op af Østergade

Det var indehaveren selv, der blev opmærksom på den 41-årige som samlede tøj sammen udenfor butikken. Herefter satte den 41-årige sig ind i en lille bil, som holdt parkeret lige udenfor tøjbutikken.
Indehaveren, som ikke ønsker sit fulde navn i avisen, sprang ud på gaden og kontaktede den 41-årige. Han forsøgte at få tøjet hevet ud af bilen, men i det samme begyndte den lille bil at trille. I første omgang med kurs mod en blomsterkasse, og stadig med tøjbutikkens indehaver hængende ud af døren.
Sekunder senere bakkede den lille bil og satte så fuld speed på op ad Østergade, hvor indehaveren af Tøjeksperten Bjørn fulgte med, men måtte slippe sit tag og faldt ned ved den sidste blomsterkasse i Østergade.
Tøjeksperten Bjørns indehaver har trods synlige skader på arme, ben og i hovedet passet sin forretning de sidste par dage.
"Men tirsdag morgen overvejede jeg kort, om jeg skulle blive hjemme," siger han til FavrskovPosten.

Publiceret 06 September 2017 15:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV