Arkivfoto

Arkivfoto

Buschauffør foretog U-vending ud foran motorcyklist

Søndag eftermiddag klokken 15.21 skete der er et færdselsuheld med en minibus og motorcykel på Århusvej ved Hinnerup.

Chaufføren i minibussen foretog en U-vending og kørte dermed ud foran motorcyklisten, som chaufføren af minibussen tilsyneladende havde overset. 

Motorcyklisten kørte ind i minibussen og kurede henad asfalten, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade, oplyser Østjyllands Politi.

Minibuschaufføren var en mand på 41 år. Motorcyklisten en mand på 61 år.

jr

 

Publiceret 09 April 2018 14:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.