Arkivfoto

Arkivfoto

85-årig mand skyld i uheld med fire biler på motorvejen

Harmonikasammenstød på Nordjyske Motorvej ved Hadsten

Mandag eftermiddag skete der et harmonikasammenstød med fire biler på motorvejen mellem Aarhus og Randers.

Uheldet skete klokken 15.42 i nordlig retning ved Hadsten, hvor en 85-årig mandlig bilist kørte ind i en forankørende bil, der blev skubbet op i yderligere to biler.

LÆS OGSÅ: Buschauffør foretog U-vending ud foran motorcyklist

Ifølge Østjyllands Politi skete uheldet, fordi den 85-årige bilist ikke holdt nok afstand, hvilket han er blevet sigtet for.

Heldigvis kom ingen personer alvorligt til skade, oplyser politiet, og der skete heller ikke stor skade på bilerne.

jr

 

Publiceret 10 April 2018 13:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.