Modelfoto

Modelfoto

Tre indbrud i boliger i Hammel

Der er i løbet af det seneste døgn anmeldt tre indbrud i private hjem i Hammel, der er begået indenfor de seneste par dage. Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Det ene er begået på Finlandsvej mandag 9/4 mellem klokken 15.00 og 17.00.

LÆS OGSÅ: Her har der været indbrud i private hjem i denne uge

Det andet er begået på Jægervej tirsdag mellem klokken 18.30 og 22.45.

Det tredje er sket på Gl. Århusvej i Anbæk, der ligger lige syd for Hammel. Det er sket mellem mandag 9/4 kl. 19.00 og tirsdag kl. 19.45.

jr

 

Publiceret 11 April 2018 13:45

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.