Taget på fersk gerning:

Var ved at transportere hampplanter i trailer

Specialpatruljen i Østjyllands Politi var tirsdag på noget af en opgave i Hinnerup, hvor 4,45 kilo hash blev beslaglagt

Specialpatruljen i Østjyllands Politi blev i går middag gjort opmærksom på, at der var en kraftig lugt af hash fra en adresse i Hinnerup. Da mørket var faldet på, tog specialpatruljen ud på adressen og observerede på afstand. Klokken 22.35 var der bid.

Her ankom nemlig fire unge mænd med en trailer, som begyndte at læsse den med hampplanter fra adressen. Betjentene slog til kort tid efter, hvor de anholdte og sigtede de fire på 24, 25, 21, 25 år for narkosalg.

På adressen beslaglagde betjentene i alt 156 hampplanter, som svarer til 4,45 kilo hash.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

jwh

Publiceret 18 April 2018 12:45

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.