Foto: Google Maps

Se kortet: Få indbrud den seneste uge

Der er blot blevet anmeldt 21 indbrud den seneste uge til sammen i de fem kommuner, som Politikens Lokalaviser dækker, hvilket er langt under det normale niveau

Af
Jonas Wrede Hansen

Den seneste uge har der heldigvis været stille på indbrudsfronten. Blot 21 anmeldelser om indbrud i private hjem er der tilsammen tikket ind hos Østjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi i kommunerne Aarhus, Skanderborg, Norddjurs, Syddjurs og Favrskov, som er dem, Politikens Lokalaviser dækker.

Det er langt under det normale niveau, siden Lokalavisen begyndte at opgøre de ugentlige indbrudsanmeldelser.

Der er ikke blevet anmeldt nogen i Skanderborg, imens Aarhus er den kommune, hvor der er anmeldt flest indbrud den seneste uge.

Klik her for at se et kort over alle ugens indbrud.

Publiceret 29 April 2018 12:40

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.