Arkivfoto.

Spritbilist brager ind i el-skab

37-årig mand blev søndag anholdt og sigtet for spritkørsel i Sall ved Hammel

En 37-årig mand blev søndag klokken 23.13 anholdt og sigtet for spritkørsel, efter han var kørt galt på Borgergade i Sall ved Hammel. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 37-årige mistede kontrollen over sin bil og kørte først ind i en el-boks, derefter et vejskilt og til sidst et hegn. En borger ringede til politiet, og da betjentene kom frem, fik de mistanke om, at føreren var påvirket.

Det bekræftede alkometret, der viste en promille på over det tilladte. Manden kunne derudover ikke fremvise noget kørekort, og han blev derfor både sigtet for spritkørsel og for at køre uden førerret, oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Publiceret 30 April 2018 10:32

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.