Regnvejr gav uheld på motorvejen ved Hinnerup

Bil endte på taget i rabatten

Af
Jeppe Rafn

En 32-årig mand kørte mandag eftermiddag galt i et solouheld på motorvejen ved Hinnerup. Uheldet skyldtes formentlig aquaplanning, fordi det regnede kraftigt, oplyser Østjyllands Politi.

Bilisten mistede kontrollen over sin bil, der endte på taget i rabatten. Han blev tilset af en læge, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade, oplyser politiet.

Færdselsuheldet skete mandag klokken 15.05.

Publiceret 01 May 2018 12:06

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.