Indbrud i boliger på naboveje i Hadsten

Der har i løbet af fredag eller lørdag været indbrud i to boliger i Hadsten.

Det ene er sket på Tåsingevej mellem fredag klokken 16 og lørdag klokken 09.

Det andet er sket på Ærøvej og er begået mellem fredag klokken 16 og lørdag 17.22, skriver Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Tåsingevej og Ærøvej er naboveje i den nordøstlige del af Hadsten by, og da indbruddene er sket i samme tidsrum, er det nærliggende at tro, at det er de samme gerningspersoner, der har været på spil begge steder.

jr

Publiceret 06 May 2018 11:53

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.