Arkivfoto.

14-årige drenge stjal bil i Hadsten

En politihund snusede mandag frem til to mindreårige biltyve

En skarp hundenæse førte mandag til anholdelsen af to mindreårige biltyve, der forsøgte at gemme sig for politiet. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Klokken 1.00 anmeldte en 32-årig mand, at hans bil var blevet stjålet fra hans adresse på Bregnevej i Hadsten. En hundepatrulje kørte til stedet og efter at have kørt rundt i området, fandt de bilen i Hadbjerg. Her satte betjentene deres hund til at søge efter spor fra gerningsmændene. Den fik hurtigt færten og løb hen til en græsmark og gøede, da den fandt to 14-årige drenge, der lå og forsøgte at gemme sig i græsset.

De blev anholdt klokken 1.52, hvor de blev sigtet for biltyveri. De erkendte begge tyveriet og blev kørt tilbage til den institution, hvor de bor, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 15 May 2018 11:10

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf