Arkivfoto

Færdselsuheld: Kronraget mand med rødt fuldskæg efterlyses

Stak af fra uheld, hvor kvinde brækkede arm og fik hjernerystelse

Politiet efterlyser en mand, som er stukket af fra et færdselsuheld i Hammel, hvor en 23-årig kvinde brækkede sin venstre underarm og fik en hjernerystelse.

Færdselsuheldet skete tirsdag klokken 17.55, hvor kvinden kom cyklende på Voldbyvej og skulle svinge til venstre ad Godthåbsvej. Hun har til politiet forklaret, at hun blev påkørt bagfra af en bil, da hun ville svinge.

Ifølge den 23-åriges forklaring kom bilisten hen og sagde, at han ville flytte sin bil og komme retur, men han kom ikke tilbage. Østjyllands Politi anmoder om, at den ukendte bilist giver sig til kende på telefon 114.

Han beskrives som cirka 45-50 år, cirka 165 cm høj, almindelig af bygning og hvid i huden. Han talte dansk og havde rødt kronraget hår og rødligt fuldskæg.

jr

Publiceret 24 May 2018 12:25

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.