Færdselsuheldet skete på Ådalsvej i Hinnerup.

Færdselsuheldet skete på Ådalsvej i Hinnerup. Foto: Google Maps

85-årig bilist kørte frontalt ind i lastbil

Desorienteret bilist kørte i den forkerte side af vejen

Af
Jeppe Rafn

En 85-årig mand er blevet indlagt med brud på skulderen og en perforeret lunge efter et færdselsuheld i Hinnerup, hvor han kørte frontalt ind i en lastbil.

Uheldet skete fredag klokken 11.49 på Ådalsvej i Hinnerup og blev anmeldt af chaufføren af lastbilen. Han har forklaret politiet, at en modkørende personbil slingrede og flere gange kørte over i den modsatte side af vejen. Lastbilchaufføren bremsede derfor og holdt helt stille på vejen, da personbilen med den 85-årige mand bag rattet fortsatte sin slingrekurs og endte med at køre frontalt ind i lastbilen.

Østjyllands Politi kender ikke den nærmere forklaring på, hvorfor den ældre bilist ikke kunne holde kursen. Der er rutinemæssigt blevet taget en blodprøve af ham for at se, om han skulle være påvirket af spiritus. Det oplyser vagtchef Christian Riis til avisen.

Lastbilchaufføren var en mand på 46 år.

jr

Publiceret 26 May 2018 10:36

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.