Arkivfoto

Færdselsuheld mellem Hammel og Langå

To biler stødte sammen i et kryds

Tirsdag eftermiddag kørte to biler sammen på strækningen mellem Hammel og Langå.

Uheldet skete klokken 14.48 i krydset ved Tværvej, hvor den ene bil svingede og blev ramt af den anden bil.

Føreren af den svingende bil var en person på 48 år. Den anden bilist var en person på 38 år. Heldigvis kom ingen af dem til skade ved uheldet, og der skete kun mindre skader på bilerne, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 30 May 2018 12:35

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.