Modelfoto

Tre indbrud i boliger i Hinnerup og et i Søften

Villakvarter i Hinnerup ramt af mindre indbrudsbølge

Et villakvarter i Hinnerup er blevet ramt af flere indbrud, der alle blev anmeldt i går, tirsdag.

Det drejer sig om indbrud i to boliger på Birkhøjen samt et på nabovejen Flinthøjen. Indbruddene på Birkhøjen er sket i tidsrummene mellem henholdsvis onsdag 4. juli og lørdag 7. juli og frem til tirsdag.

Indbruddet på Flinthøjen er sket mellem mandag 9. juli klokken 13 og tirsdag 10. juli klokken 9.15.

Der har også været et indbrud i Søften i en bolig på Havgaardslund. Det er sket mellem søndag klokken 14 og tirsdag klokken 9.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 11 July 2018 14:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.