Foto: Rigspolitiet

Bilist stoppede indbrudstyv ved at spærre vejen for ham

Indbrudstyv kørte galt, da han forsøgte at stikke af fra indbrud

En indbrudstyv kørte onsdag eftermiddag galt og måtte lade sin bil stå, da han forsøgte at slippe væk fra et indbrud i et værksted på Engdalsvej i Søften.

Det skete onsdag klokken 16.28, hvor han blev overrasket på fersk gerning af en mand, der plejer at benytte værkstedet. Han så tyven liste rundt i værkstedet og parkerede derfor sin bil foran værkstedet, så tyven ikke kunne komme forbi i sin bil.

Det forsøgte tyven dog alligevel, oplyser Østjyllands Politi, ved at køre ind i siden på mandens bil. Ved påkørslen mistede tyven dog kontrollen med sin bil, der fortsatte ind i et træ, hvorefter han stak af til fods.

Det var derfor en smal sag for politiet at finde frem til den formodede indbrudstyv via den efterladte bil. Ejeren af bilen er en mand på 32 år, der er blevet anholdt og sigtet for indbrud og for at have forvoldt fare for borgeren ved at køre ind i hans bil, mens han sad i den.

Politiet konstaterede, at der også havde været indbrud i villaen ved siden af værkstedet. Den 32-årige mand har nægtet at have noget med indbruddene at gøre. Han blev løsladt efter afhøring, men er fortsat sigtet i sagen.

jr

Publiceret 16 August 2018 12:10

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf