Foto: Rigspolitiet

Bilist kørte af vejen og ind i træ

51-årig kvinde kørte galt ved Hadbjerg

Søndag klokken 15.57 skete der et færdselsuheld på Landevejen ved Hadbjerg.

Det var et solouheld med en 51-årig kvinde, der kørte galt i bil. Hun kørte af vejen og ramte ind i et træ, der stod i vejsiden.

Ifølge Østjyllands Politi kom kvinden umiddelbart ikke alvorligt til skade i forbindelse med uheldet.

Politiet oplyser i dagens døgnrapport desuden, at der har været et indbrud i en bolig på Mejlbyvej i Røved, der ligger mellem Ødum og Mejlby. Det er sket søndag klokken 00.19.

jr

Publiceret 10 September 2018 11:27

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf