Foto: Rigspolitiet

Færdselsuheld: Bilist svingede ind foran knallert

Mindre færdselsuheld ved Mølballe

Af
Jeppe Rafn

Tirsdag morgen klokken 8.04 skete der et færdselsuheld med en bil og en knallert i T-krydset Mølballe/Riisvej ved Mølballe.

Bilisten kom kørende ad Mølholm i nordøstlig retning og svingede til venstre i T-krydset ud foran knallerten, der kom kørende på Riisvej i sydøstlig retning. Det oplyser Østjyllands Politis pressemedarbejder Lotte Jørgensen til avisen.

Der skete en mindre kollision i T-krydset, men heldigvis kom hverken bilisten eller knallertføreren til skade, oplyser Østjyllands Politi, og der skete kun mindre skade på køretøjerne.

Bilisten var en 38-årig mand, som blev sigtet for at overtræde sin vigepligt. Knallertføreren var en dreng på 15 år.

Publiceret 12 September 2018 13:18

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf