Foto: Rigspolitiet

Færdselsuheld: Bilist svingede ind foran knallert

Mindre færdselsuheld ved Mølballe

Af
Jeppe Rafn

Tirsdag morgen klokken 8.04 skete der et færdselsuheld med en bil og en knallert i T-krydset Mølballe/Riisvej ved Mølballe.

Bilisten kom kørende ad Mølholm i nordøstlig retning og svingede til venstre i T-krydset ud foran knallerten, der kom kørende på Riisvej i sydøstlig retning. Det oplyser Østjyllands Politis pressemedarbejder Lotte Jørgensen til avisen.

Der skete en mindre kollision i T-krydset, men heldigvis kom hverken bilisten eller knallertføreren til skade, oplyser Østjyllands Politi, og der skete kun mindre skade på køretøjerne.

Bilisten var en 38-årig mand, som blev sigtet for at overtræde sin vigepligt. Knallertføreren var en dreng på 15 år.

Publiceret 12 September 2018 13:18

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp