Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Vold i toget i Ulstrup:

22-årig mand slog lokofører efter billetballade

Togpassager var så sur over at få kontrolafgift, at han overfaldt lokofører i Arriva-tog

Søndag morgen klokken 07.30 blev en 22-årig mand bedt om at vise billet i et Arriva-tog, der holdt på Ulstrup Station.

Manden viste en kontrolafgift fra DSB, men den 51-årige kvindelige billetkontrollør oplyste ham om, at den ikke var gyldig til at rejse med det tog, han sad i nu. Billetkontrolløren begyndte at skrive en ny kontrolafgift, hvilket gjorde manden så vred, og han begyndte at kalde hende diverse skældsord.

Kvinden gik derfor op til lokoføren for at bede om assistance.

Den 46-årige mandlige lokofører gik herefter hen til den 22-årige mand og bad ham forlade toget, men det nægtede han. Lokoføreren tog herefter fat i manden og trak ham hen mod døren, så han kunne forlade toget.

Det gjorde den 22-årige mand så vred, at han gav lokoføreren en knytnæve i hovedet, hvorefter manden sprang ud af toget. Lokoføren løb efter ham og fik fat i ham, hvorefter der opstod lidt tumult. Det lykkedes dog lokoføreren at få manden ind i toget igen, hvor de afventede politiets ankomst.

Da politiet kom frem, blev manden anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste og for fornærmelig tiltale af offentlig myndighed ved at have kaldt den 51-årige kvinde for diverse ukvemsord.

dp

Publiceret 14 January 2019 11:16

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp