Modelfoto

44-årig kvinde sigtet for at overlade sin bil til ung mand uden kørekort

21-årig bilist uden kørekort var påvirket af stoffer, da han blev standset af politiet

En 21-årig mandlig bilist blev mandag kl. 12.44 standset ved et rutinetjek af en patrulje på Sønderalle i Laurbjerg.

Østjyllands Politi oplyser, at da han blev bedt om at vise sit kørekort, måtte han erkende, at han ikke havde et.

En narkometertest viste oven i købet, at han var påvirket af kokain og cannabis. Den 21-årige blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre bil uden førerret.

Bilen, han kørte i, havde han lånt af en 44-årig kvinde, som politiet ringede op og sigtede for at have overladt bilen til en person uden kørekort. Det har ikke været muligt at få oplyst, om den 44-årige kvinde er mor til den 21-årige mand, eller hvilken relation de har.

jr

Publiceret 05 February 2019 14:08

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp