Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Hinnerup:

Suspekt type tilbød paller med billig laks

Sent på aftenen fik borger tilbudt laks fra varebil uden køleanlæg

Det smager lækkert, men bliver det solgt fra en varebil uden køleanlæg en sen søndag aften, skal man nok styre uden om.

Det gjorde en 46-årig mand og kontaktede i stedet politiet søndag aften klokken 23.11, efter han havde talt med en suspekt type ved storskrald på Bakken i Hinnerup.

Manden havde haft kontakt med en østeuropæisk mand, som havde en stor, hvid varebil. På engelsk havde han spurgt den 46-årige, om han havde lyst til at købe noget laks.

Føreren havde herefter vist manden, at han bagi varebilen havde, hvad der svarede til to paller med flamingokasser fyldt med laks. Der var dog ikke noget køleanlæg i bilen.

Føreren oplyste, at han havde planer om at køre rundt i området og sælge laks de kommende dage.

Bliver du tilbudt billig laks fra den hvide varebil, så hører Østjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

dp

Publiceret 11 February 2019 11:46

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp