To biler stødte sammen torsdag formiddag i Hadsten.

To biler stødte sammen torsdag formiddag i Hadsten. Foto: Rigspolitiet

To biler kørte sammen i Hadsten

Der skete heldigvis kun skade på bilerne ved færdselsuheld i Hadsten

Torsdag formiddag klokken 10.30 skete der et færdselsuheld med to biler i krydset ved Skanderborgvej og Gammel Sellingvej i Hadsten.

Østjyllands Politi oplyser i døgnrapporten, at en bil bremsede op og blev påkørt af en anden bil bagfra.

Bilisten, der kørte op i den anden bil, var en 37-årig mand. Hverken han eller andre personer kom til skade ved uheldet, oplyser politiet.

Døgnrapporten indeholder ikke oplysninger om den anden bilist.

Publiceret 15 March 2019 17:33

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp