Arkivfoto

Arkivfoto

Brand i bålhytte ved Bavnehøjskolen

En bålhytte ved Bavnehøjskolen i Hadsten udbrændte tirsdag

Østjyllands Politi fik tirsdag klokken 17.19 en anmeldelse om, at der var brand i en bålhytte ved Bavnehøjskolen i Hadsten. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Branden var overtændt, da brandvæsnet ankom, men branden kom hurtigt under kontrol. Bålhytten udbrændte og resterne blev revet ned af en rendegraver.

Årsagen til branden er endnu ukendt, oplyser politiet.

jwh

Publiceret 20 March 2019 11:39

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp