Helle med sin marimba ved en koncert for fem år siden.

Helle med sin marimba ved en koncert for fem år siden.

Så må der trommes

Vi kan slå på tromme for et arrangement i forbindelse med Hej Nabo. Det foregår på Skovvangskolen i Hammel 23. oktober kl. 13-15.
Masser af slagtøj og marimbaer! Workshop ved Nikolai Bøgelund fra Aarhus Jazz Orchestra for Favrskov Musikskoles marimba-orkester, trommeslagerne fra Hinnerup Garden og Favrskov Drummers.
 
 

Publiceret 19 October 2016 18:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp