TV:

Tragisk: Seks personer fundet døde i hus

Nabo: Børnene og forældrene kom hverken i skole eller på arbejde i morges

En hel familie blev tidligere i dag fundet døde i hjemmet ved Amstrup Bakker, tæt på Ulstrup. 
Østjyllands Politi fik i dag kl. 12.03 anmeldelse om et mistænkeligt forhold på en adresse i Ulstrup. Politi og ambulancer blev sendt til stedet, fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.
Da FavrskovPosten ankom til stedet omkring klokken 15.00, var to politihunde netop færdige med en eftersøgning i området og imens ankom to teknikervogne og to lastbiler fra Beredskabet i Randers. Sidstnævnte begyndte at rigge lys til, så teknikerne kunne se. Så alt tyder på, at det bliver en lang aften og nat for politiets teknikere.
Udover en indsatsleder fra Beredskab og Sikkerhed, så var der utrolig mange betjente og kriminalfolk tilstede, og da FavrskovPosten forlod stedet, blev vi mødt af yderligere en af politiets blå varevogne og en patruljebil.
Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at sige noget om, hvad der ligger bag dødsfaldene. 
Ifølge flere naboer, så dukkede de mellemste børn ikke op på Ulstrup Skole, mens begge forældre ikke var mødt på arbejde.
Klokken 12.30 indløb et alarmopkald, der fortalte om et muligt gasudslip i bygning i Favrskov. Men om det er et gasudslip, der har forårsaget dødsfaldene, er endnu for tidligt at afgøre.

Publiceret 09 January 2017 15:45

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV