Fremtidssikring:

Fire landsbyer med i landsdækkende projekt

Favrskov4ren er nu med i “Landsbyklynger”, der styrker landets landsbyer

Favrskov4ren optaget i landsdækkende projekt, der hedder Landsbyklynger.
Favrskov4ren består af landsbyen Bøstrup, Laurbjerg, Houlbjerg og Granslev. Det er RealDania, Lokale- og Anlægsfonden og DGI, der står bag det landsdækkende projekt ”Landsbyklynger”. En landsbyklynge er et fællesskab af landsbyer, der arbejder sammen om strategiske mål. I alt 24 klynger i hele Danmark er med i projektet, og senest er altså Favrskov4ren kommet med. Projektet har til formål at vise nye veje for det gode liv på landet i Danmark. Hanne Smedegaard, formand for Landsbyrådet i Favrskov Kommune, er glad for, at de fire landsbyer nu får mulighed for at udvikle sig yderligere og er stolt af, at Favrskov4ren er kommet i godt selskab.
“Favrskov4ren er kommet godt i gang, og med optagelsen i projektet her, kan foreningen og de fire landsbyer komme endnu længere, og de kan få erfaringer, som kommer alle landsbyer i Favrskov til gode,” siger Hanne Smedegaard (V).
Med optagelsen i projektet bliver Favrskov4ren en del af en proces, der skal fremtidssikre og skabe en veletableret landsbyklynge. DGI står for processen, der udover Favrskov4ren også involverer LAG og Favrskov Kommune.

null

Publiceret 15 July 2017 06:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV