Anderledes træningsform udvider

Alex Hasselager Jensen udvider sit bootcamp træningskoncept til Hadsten

Et alternativ til den traditionelle foreningsidræt har igennem et par år vundet indpas i Favrskov.
Det er personlig træner, kostvejleder og Life & Business Coach Alex Hasselager Jensen fra Søften, der udviklede konceptet tilbage i 2014. Siden har han startet op i Søften, Hinnerup, Hammel og nu også Hadsten.
Han kalder det effektiv, varieret træning og fællesskab.
“Det kan være svært at holde motivationen omkring de ugentlige besøg i fitnesscentret eller løbeturen med naboen. Træningen bliver måske triviel, du føler dig alene – og nå ja, så er sofaen det letteste valg,” fortæller manden der opfandt AJ Bootcamp.

Det sociale vinder

Det er et udendørs træningsforløb, der strækker sig over otte uger. Det består af to ugentlige træninger samt ugentlige lørdagstræninger, tilbud om kostvejledning, adgang til en lukket Facebookgruppe, fælles opstartsdag og motivationsforedrag med juicemanden Mads Bo bl.a. kendt fra Go' Morgen Danmark.
Der er højst 20 deltagere på hvert hold og grobund for et stærkt sammenhold, lyder varianten fra Alex Hasselager. ”Undersøgelser viser, at når mennesker er i samme båd som andre med samme mål, så vokser chancen for succes med 33 procent. Derfor prioriterer vi at skabe et stærkt træningsfællesskab og et fælles ansvar på de enkelte hold, fordi vi ved, at det højner motivationen betragteligt. Vi tror på kombinationen af hård træning, krammere og high fives.”

Starter i Hadsten

Konceptet har senest fundet vej til Hadsten, hvor to af deltagerne, den 29-årige Christina Louise og den 32-årige Thomas bor.
De har tidligere været med i Hammel og glæder sig nu over, at AJ Bootcamp endelig er kommet til Hadsten.
Christina Louise siger: ”Med en travl hverdag er det perfekt at kunne træne tæt på sin bopæl. Derfor er det fedt med et hold i Hadsten. Du er hurtigt ude og hjemme igen, samtidig med at træningen er et friskt pust, når du har siddet på job en hel dag.”
Thomas fortæller: ”Træningen er ret varieret, og det er op til én selv, hvor meget gas, der skal gives. Personligt har jeg generelt fået en stærkere krop foruden ideer til, hvordan jeg kan træne på alternative måder og steder. Træning kan gøres hvor som helst og med få redskaber, og så er det i øvrigt langt sjovere end at stå i et svedigt fitnesscenter.”
I august 2017 starter 29 bootcamps fordelt udover hele Østjylland med op til 450 deltagere.

Publiceret 06 August 2017 11:00

SENESTE TV