Book en stand til bagagerumsmarked i Hadsten

Bagagerumsmarked flytter til Søndergade. Tid til at tømme gemmerne og komme til Hadsten Bagagerumsmarked

Efterårets bagagerumsmarked i Hadsten flytter fra Ernst B. Sunds Plads og hen i Søndergade.
Det sker fordi legepladsen My Playground optager pladsen foran kulturhuset Sløjfen indtil 17. september.
De lokkende og kravle-egnede kuber er en del af Kulturby 2017 og har tidligere været placeret i Randers. Nu kommer de så til Hadsten.
Hadsten Bagagerumsmarked, FavrskovPosten og Hadsten Handel har i fællesskab flyttet bagagerumsmarkedet hen i Søndergade lørdag 26. august.
En stand koster 100 kroner og kan bookes her

Gaden spærres af fra klokken 7 til 15 denne lørdag, så både de handlende, de bookede stande og byens butikker kan få ekstra plads til gode tilbud.
 

Spejderne får pengene

Bagagerumsmarkedet får denne lørdag hjælp af Hadsten Spejderne, der vil stå for det praktiske med at anvise pladser. De dukker samtidig også op med deres egen stand og en bod med lækkerier til halsen og ganen.
Og som tak for hjælpen får spejderne overskuddet fra de solgte stande.
En stand koster 100 kroner og kan bookes her

14. gang der er marked

“Vi er glade for at vi er flyttet hen i Søndergade, og at vi i samarbejde med både spejderne og Hadsten Handel kan skabe liv i Hadsten by,” siger Erik Hinge, der er en af de tre arrangører, der står bag Hadsten Bagagerumsmarked.
De to andre er Bjarne Sørensen og FavrskovPosten.
Det er 14. gang der holdes Hadsten Bagagerumsmarked. Første gang var i 2011 og ideen var at skabe noget liv på Ernst B. Sunds Plads og i Hadstens bymidte.
Højdepunktet var for et par år siden, hvor der groft anslået dukkede over 1.000 kunder op, for at kigge på gode tilbud fra andre folks gemmer.
TV: Da fidget spinners var hittet

Publiceret 08 August 2017 08:15

SENESTE TV