Laurbjerg får en Shell-tankstation

En ny Shell-tankstation kommer til 23. oktober.
I Laurbjerg skifter Susanne og Henrik Skouboe fra Circle K til Shell.
“Vi ejer selv tanken og det var ikke lige sådan Circle K havde forestillet sig konceptet,” forklarer Henrik Skouboe, der nu er kommet i familie med 229 andre Shell-stationer, så nu ligger der både en i Hammel, Hadsten og Laurbjerg.
Alle de tolv ansatte skal nu have det gule og røde Shell tøj på, der ændres lidt i sortimentet, men ikke det store, fortæller Henrik Skouboe.
“Vi beholder selvfølgelig flæskestegs-burgerne og smørrebrødet. Brødet og varene kommer selvføgelig fra Shell, men vi ved jo stadig hvad kunderne vil have,” forklarer han.

Oplæring the ’Shell-way’

Jens Loft fra Hammel tilbød at vise Susanne Skouboe systemet på 'the Shell-way', så derfor brugte hun forleden en dag med at lære kasseapparatet på tanken i Hammel.
Det gav tydeligevis et gib i flere af kunderne. For Susanne - hun plejer da at stå i Laurbjerg - med en anden farve trøje på.
“Der er lige et par ting med kasseapparatet, ellers tror jeg at der er styr på det,” smilede hun til Jens Loft der er veteran i Shell-regi, mens parret fra Laurbjerg er veteran i tankstations-branchen efter 18 og et halvt år.
“Der er kommet 29 nye Shell stationer til i løbet af det seneste halve års tid,” kunne Jens Loft fortælle, der glæder sig til samarbejdet med stationen i Laurbjerg.

Publiceret 09 October 2017 16:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV

13-årig iværksætter tog på messe i Hadsten

Mens mange voksne vægrer sig ved at prøve kræfter med livet som selvstændig erhvervsdrivende, har Max Hammerum på kun 13 år ikke den slags hæmninger.

Det viste han tydeligt på en virksomhedsmesse i Hadsten. To 3D-printere tegner med en sagte summen de tynde konturer op til noget, der senere bliver til en udstiksform til småkager. Max Hammerum fra Hadsten er iværksætteren med den simple men geniale idé at fremstille kageformene efter kundernes individuelle ønsker. Han var en af 12 udstillere på en lille virksomhedsmesse i Hadsten Erhvervspark, der blev afholdt for kort tid siden.

”Jeg fik ideen sammen med min lillebror, Villads, da vi skulle til at have hund, og vi selv ville bage hundekiks til den. Vi vidste, at den hedder Luca, og det var Villads, der fik ideen med at få navnet med i udstiksformen og, at den skulle 3D-printes,” husker Max Hammerum.

Respekt for iværksætter

Siden tænkte han og Villads, at der nok var andre, som kunne tænke sig en helt egen udstiksform. Det var kort før jul sidste år og efter at have fået en hjemmeside om produktet, begyndte ordrerne at tikke ind. Og det i en grad, så produktionen ikke kunne følge med, og drengene måtte sige nej til kunder. Efter jul gik salget helt i stå, men har sidenhen rettet sig til et stabilt leje.

”Jeg er dybt imponeret over Max. Ham har jeg respekt for. At han gør det, selv om han kun er 13 år. Jeg synes, det var et vildt spændende arrangement med meget forskellige udstillere. Jeg er kom for at netværke og blive inspireret og få ideer til, hvis jeg senere skal bruge noget,” forklarer Katrine Juul.

Hun er sikkerhedskonsulent hos Verisure og var inviteret af den ene af arrangørerne, Andreas fra Rønnow Grafisk, som hun kender, fra dengang hun selv var iværksætter. Hun har ikke sluppet drømmen om at være selvstændig, og hun ved, at hun en dag kan få brug for et stærkt netværk, hvis hun skulle vove at forsøge sig igen.

Næste år endnu vildere

”Min filosofi er, at hvor folk mødes, sker der noget. Derfor lavede vi den her inspirationsbuffet. Vi gør det for at netværke, og vi vil gerne netværke for dem, vi handler med. Og så vil vi selvfølgelig vise vores gæster den brede flade af det, vi leverer,” fortæller Andreas Rønnow Petersen, indehaver af Rønnow Grafisk.

På trods af en del afbud i sidste øjeblik, hvilke han tilskriver det solrige vejr, og at virksomheder generelt har travlt, noterer Andreas sig, at hans inspirationsbuffet blev velbesøgt. Cirka 300 gæster og udstillere har man efterfølgende talt op. Det er fjerde år, Rønnow Grafisk holder arrangementet og første gang med andre udstillere. Og succesen vil fortsætte:

”Vi gør det absolut igen til næste år, og det kommer til at vokse. Næste år bliver det endnu vildere!” lover Andreas Rønnow Petersen.