Lektor Johannes Andersen, Aalborg Universitet (t.v.) og professor Ole B. Jensen spiller i Nielstrup Forsamlingshus fredag 27. oktober.

Lektor Johannes Andersen, Aalborg Universitet (t.v.) og professor Ole B. Jensen spiller i Nielstrup Forsamlingshus fredag 27. oktober.

Spil Dansk:

Masser af musik i Favrskov i uge 44

For tredje år er Favrskov Kommune en del af Spil Dansk

Er man glad for musik, bliver der rig lejlighed til godbidder i uge 44. For tredje år har Kulturelt Samvirke i Favrskov nemlig tilmeldt kommunen den landsdækkende Spil Dansk-begivenhed. Samvirket har investeret i den store kommunepakke, og det betyder, at der er ekstra mange oplevelser i vente.
Sangskriveren og sangeren Johannes Andersen optræder sammen med Ole B. Jensen i Nielstrup forsamlingshus. Begge er i øvrigt også tilknyttet Aalborg Universitet som henholdsvis lektor og professor. På Lilleåskolen i Laurbjerg er der Danmarks Fællessang, Favrskov Gymnasium får besøg af Jazz Caravan, Bjarne Lisby spiller i Aktivitetscentret Elbæktoften i Hadsten og Anders Graae kommer til Sløjfen med “Play it forward” som et særligt tilbud til børnefamilier. Kreaktiv Kor får besøg af en kvartet, Ulstrup Skole får fire timers musik-workshop, og Frijsendal Friskoles elever kommer på lydkunst-skattejagt.
Ud over det direkte møde mellem musik og publikum, får nogle af kommunens musikalske aktører et særligt tilbud.
Fire talenter deltager fire lørdage i masterclasses på konservatorierne i Aarhus, Odense og København, et rytmisk band og en klassisk pianist får hver en mentorsession på tre timer, tre lærere fra folkeskole/musikskole har deltaget i kurset “Fem spor i ny dansk musik”, og musikanmelder Anders Houmøller Thomsen har anmeldt det lokale band “Mute the Tape”. Han giver i øvrigt fem stjerner til de tre numre, som Mute the Tape har sendt ind: “(...) flyvefærdige sange, der lyder som om de kan være første vingeslag mod de store scener (...), skriver han blandt andet.

Publiceret 26 October 2017 11:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp