Strateg og Cruit i samarbejde

Strategikonsulent og rekrutteringskonsulent vil løfte sig i fællesskab

To er bedre end en. Michael Jensen fra Colea Consult i Hadsten, der beskæftiger sig med rådgivning om strategi og ledelse i virksomheder, har etableret et samarbejde med Jens Peter Holm fra Cruit Consult, der ligger i Aarhus og i Herlev.
Han har beskæftiget sig med rekruttering og HR i 21 år, de sidste seks år som selvstændig. Kernevaren er at finde specialister og ledere til virksomheder.

Personlighed og faglighed

Ved at slå pjalterne sammen håber de to både at kunne nå et lag højere op, nemlig på toplederniveau.
“Jeg har i flere tilfælde rådgivet de samme virksomheder i 15 år og hjulpet dem med deres strategiplan, men indtil nu har jeg ikke kunnet hjælpe dem med den strategiske rekruttering af de rette medarbejdere. Jeg oplever tit, at man ansætter folk efter kompetencer og fyrer efter personlighed. Sammen med Jens Peter Holm, vil jeg kunne hjælpe endnu flere virksomheder helt i mål med den rette rekruttering, for jeg ser firmaets behov indefra og ud” forklarer Michael Jensen om samarbejdet.
Han startede som leder som 23-årig i 1984 og har været i konsulent-branchen siden 1997.

Grundig og ordentlighed

De to mødtes allerede for otte år siden, da Jens Peter Holm var HR-chef i it-firmaet Arrow ECS med dengang 20.000 ansatte.
Michael Jensen ville tilbyde sine tjenester og siden har de fulgt hinandens karrierer.
“Jeg fik allerede dengang lyst til at arbejde sammen med Jens Peter Holm, for vi har de samme værdier om kvalitet, grundighed og ordentlighed, forklarer Michael Jensen.
“Rekruttering er et håndværk. Du skal rundt om personen. Du skal være nysgerrig og spørge ind. Ikke nødvendigvis til faglighed, men også hvordan den mulige kandidats skrivebord ser ud, hvordan vedkommende møder om morgenen, og hvordan hun reagerer på forskellige udfordringer,” forklarer Jens Peter Holm, der til dato har rekrutteret omkring 700 personer.

Publiceret 12 November 2017 09:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV