Én ugeavis:

Vi bliver til ét stærk lokalt nyhedsmedie

FavrskovPosten og FavrskovAvisen bliver til Lokalavisen Favrskov fra årsskiftet.

I godt 10 år har FavrskovPosten og FavrskovAvisen konkurreret om at levere god lokaljournalistik og relevante nyheder til hele Favrskov-området.
Dengang var anledningen til navnene på FavrskovAvisen og FavrskovPosten den daværende kommunesammenlægning.
10 år senere tager vi et stort spring sammen og skaber fremtidens ugeavis. Vi kalder den Lokalavisen Favrskov og vi håber du tager godt imod den fra årsskiftet.

Kollegaer står sammen

Fredag 16. juni overtog Politikens Lokalaviser FavrskovAvisen fra Jysk Fynske Medier, og vi gik fra at være konkurrenter til at blive kollegaer.
Siden da har vi grundigt overvejet, hvordan vi med det nye udgangspunkt kan skabe den bedste lokale ugeavis for både vores læsere og annoncører i hele Favrskov Kommune.
”Efter længere tids overvejelser har vi besluttet, at vi vil fusionere de to stærke ugeaviser i Favrskov til én super-stærk ugeavis,” siger Claus Krogh, der er ansvarshavende chefredaktør for Politikens Lokalaviser.
”Det gør vi, fordi vi tror på, at vi ved at samle ressourcerne i én avis med en fælles vision om at skabe verdens bedste lokale ugeavis i Favrskov kan skabe et stærkt lokalt nyhedsmedie, der både som trykt ugeavis og som online medie på daglig basis vil give større værdi til vores læsere og annoncører,” forklarer chefredaktøren.
Vi vil tage de bedste elementer fra begge aviser og lade dig nyde både annoncer og nyheder fra hele lokalområdet. Og takket være sammenlægningen håber vi også at kunne give dig et mere overskueligt nyhedsbillede.
Lokalavisen Favrskov vil have primær adresse i Hadsten, på Østergade 4, i den tidligere banegård. Men vi har også etableret os på FavrskovPostens tidligere adresse på Banealle 8D i Hammel, hvor vi holder til sammen med Midtjyllands Avis og andre firmaer i et kontorfællesskab.
Du kan ikke altid forvente at møde os på kontoret, for det er primært ude hos dig, at nyheder, annoncer og kontakter skabes.
Første udgave af den nye lokalavis udkommer tirsdag 2. januar 2018.
Vi glæder os.

Publiceret 15 December 2017 11:00

SENESTE TV