Martin 'Bondemanden' Jensen har været nede og runde andetholdet, men måske sprudler venstrefløjen alligevel tirsdag aften mod Team Favrskov. Foto: Lars Norman Thomsen

Martin 'Bondemanden' Jensen har været nede og runde andetholdet, men måske sprudler venstrefløjen alligevel tirsdag aften mod Team Favrskov. Foto: Lars Norman Thomsen

3. division håndbold:

Nørre Djurs HK kan skabe afgørende hul med sejr over Team Favrskov

Vejen til 2. division vil se mere snorlige ud for Nørre Djurs HK's håndboldherrer i tilfælde af hjemmesejr tirsdag aften i Nørre Djurs Hallen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tirsdag aften står den igen på spændende divisionshåndbold i Nørre Djurs Hallen, når Nørre Djurs HK's håndboldherrer tager imod Team Favrskov klokken 20.15.

Nørre Djurs HK topper rækken med 24 point for 14 kampe. Samme pointantal har Odder Håndbold på andenpladsen, men for 15 kampe.

Odder Håndbold tabte med 23-19 til AGF, og dermed kan Nørre Djurs HK spille sig alene på førstepladsen med syv spillerunder igen, hvis holdet vinder tirsdagens kamp. Da Nørre Djurs HK er bedst i indbyrdes kampe mod Odder, vil en hjemmesejr reelt betyde et forspring til andenpladsen på 3 point.

Kun nummer et rykker direkte op.

Team Favrskov bliver dog en hård nød at knække.

Gæsterne ligger på femtepladsen med 15 point for 14 kampe.

I efteråret 2017 vandt Nørre Djurs HK den modsatte kamp med 26-23 på Team Favrskovs hjemmebane i Søften Kultur- og Idrætscenter.

Team Favrskov har fortsat veteraner som den tidligere storskytte Simon Skjøde og Martin Lundsgaard med på holdet.

 

Sejr til Jyllandsserien

Nørre Djurs HK's andethold vandt søndag den vigtige hjemmekamp mod Ry med 24-21.

Dermed fik holdet et godt rygstød til at overleve første sæson i Jyllandsserien.

Med på holdet var bl.a. målmændende Rasmus Henriksen og Kasper Kolstrup Møller samt markspillerne Martin 'Bondemanden' Jensen og playmaker Henrik Pedersen og stortalentet Kasper Schmidt Jørgensen.

Flere af dem kan sagtens være med tirsdag aften, når Nørre Djurs HK skal forsøge at kravle tættere på 2. division.

Publiceret 29 January 2018 20:37

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.