Nyt projekt skal hjælpe børn

Red Barnet Favrskov og Favrskov Kommune vil med et helt nyt initiativ hjælpe udsatte børn ind i foreningslivet og i gang med et aktivt fritidsliv.

Red Barnet Favrskov's initiativ hedder 'Plads til alle'. Frivillige følgevenner skal støtte børn og familier i opstarten af en ny fritidsaktivitet, så de kommer godt i gang. Indsatsen startes i første omgang op i Hadsten, men målet er, at initiativet med tiden kan sprede sig til andre dele af kommunen.

“Vi ser frem til at komme i gang. Lige nu er vi ved at rekruttere frivillige følgevenner, som skal hjælpe børn til og fra fritidsaktiviteterne og sikre, at de kommer godt af sted og får en god start. Vi leder efter folk med hjertet på rette sted, rummelighed og lyst til at gøre en forskel for børn i vores lokalområde,” siger projektleder Kirsten Graver Christensen.

Målgruppen er primært børn i alderen 5-12 år, hvor forældrene af økonomiske, sociale, kulturelle eller helbredsmæssige årsager ikke er i stand til at få deres børns til fritidsaktiviteter. Både yngre og ældre børn kan dog også komme i betragtning.

Publiceret 09 February 2018 06:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV