100 år markeres med sølvindere, rock i Juni og Galla opvisning

Hammel Gymnastikforening fejrer 100 års jubilæum hele 2018

Hen over hele året vil der komme store som små begivenheder, der vil markere de første 100 år i Hammel GF.

Første store arrangement vil blive afviklet søndag 25. feb. i Hammel Idrætscenter, hvor OL-sølv vinderne i badminton - Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen - vil komme, og først træne Hammel GF`s unge talenter, og herefter spille en opvisningskamp.

Allerede søndagen efter – 4. marts - åbnes dørene til kæmpe jubilæumsbanko, hvor der vil være flotte gevinster, kaffe på kanden og højt humør.

Gymnastikafdelingen arrangerer DM i Acro gymnastik og afvikler ligeledes en stor Galla-Opvisning, begge dele i løbet af foråret. Håndboldafdelingen arrangerer traditionen tro Nordic Cup, et stor håndboldstævne, med deltagelse af nogle af de bedste hold fra hele Norden.

Håndboldafdelingen har også søgt om værtskabet for U16 og U18 DM for drenge. Det vil være lidt af et scoop at få dette arrangement til Hammel. Fodbold har gang i nogle yderst spændende tiltag, som desværre i skrivende stund, ikke er helt på plads endnu, men jubilæet bliver helt sikkert også fejret på grønsværen i stor stil.

Løb og Motion afvikler naturligvis Frijsenborgløbet i forbindelse med det årlige Hestemarked, som også får en ekstra tvist pga. jubilæet, da det er Hammel GF, der arrangerer Hestemarkedet for små 50.000 gæster hvert år, første weekend i september.

Der samarbejdes også om et by-løb med Hammel Handel, som er en tæt samarbejdspartner med Hammel GF.

Svømning, Unge/Ældre idræt, Volleyball, Karate, samt de to nye afdelinger Brydning og e-Sport har også flere spændende tiltag på tapetet, som Hammel GF vil løfte sløret for senere på året.

Den helt store satsning er Juni Rock lørdag 9. juni, hvor Hammel GF for første gang prøver kræfter med en heldags festival. Her kommer Burhan G, Infernal, Laid Back, The Boss, Guitar Rebels og de lokale Mute The Tape.

Af andre arrangementer kan nævnes legeland i vinter- og efterårsferien, stor firma/ forening`s/ venner/ og/eller vej Julefrokost, Jule-Bal (1.juledag), Sodavands-Disko, Ungdoms-Bal, Frivillighedsfest og så Outdoor Åben Idræt, som bliver en idrætsdag for alle voksne og børn, hvor man kan prøve kræfter med alle former for idræt på kryds og tværs af hinanden.

Publiceret 10 February 2018 10:15

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV