Humor skal skaffe nye dagplejere

“Tør du... ansøge om at blive dagplejer? Vi søger alle typer!” Sådan står der blandt andet i kampagnematerialet, der har en sej bikerfyr som blikfang sammen med et galleri med mange andre persontyper. Det er dagplejen i Favrskov Kommune, der lancerer en ny kampagne for at få flere dagplejere ansat. Behovet er stort lige nu i Hinnerup og Søften.

“Med kampagnen ønsker vi at slå et slag for, at flere får øjnene op for, at det også kan være noget for dem at være dagplejer,” siger Dorte Gregersen Mørk, leder af Dagplejen Favrskov:

“Vi har heldigvis mange forskellige dagplejere i dag, men mon ikke nogle har et lidt stereotypt billede af, hvem der er dagplejer. Det vil vi gerne pirke lidt til med humoren som middel og den lille udfordring med at bruge ordene ”Tør du”.

Den nye kampagne bliver ikke kun med avisannoncer. Bikerfyren toner også frem på busserne, og går man i biografen i Hammel og Hadsten, kan du også møde ham blandt biografreklamerne. Kampagnen er planlagt til at køre frem til sommerferien.

Publiceret 14 February 2018 05:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV