DEBAT:

Isglatte broer i Lilleåparken

Jeanette Højholdt, Savværksvej 12, 8370 Hadsten.

Lørdag 6.januar cyklede jeg igennem å-parken i Hadsten. Nået til en af å-broerne valgte jeg at stå af cyklen - for en sikkerhedsskyld - og trække over broen.

For sent opdagede jeg, at broen ikke var saltet eller på anden måde vedligeholdt i forhold til vejrsituationen. - Den spejlglatte BUEDE bro gjorde, at jeg ikke “bare” faldt, men roterede i faldet - og brækkede ryggen.

Heldigvis blev det iagttaget af andre i parken, som fik tilkaldt ambulance og på anden måde ydede hjælp.

Broens tilstand blev kommenteret af ambulance personalet, som måtte lægge skridsikkert underlag ud for at kunne foretage det nødvendige.

Situationen blev fotograferet af “hjælper” og fotos og beskrivelse indsendt til Favrskov Kommune.

Efter hvad jeg har forstået, har kommunen efterfølgende svaret, at man har valgt ikke at vintervedligeholde Lilleåparken, - altså stierne og de (farlige) buede træbroer - lørdage og søndage.

Det burde være unødvendigt at sige, at “hændelsen” på broen koster mig dyrt på enhver måde, og at jeg nu cirka to måneder efter ikke ved, om jeg får min fulde førlighed tilbage.

Der er - så vidt vides - ingen skiltning ved broerne - eller ved indgange til parken, som kan orientere/advare om, at færdels er “på eget ansvar”, hvis det er vinter - og weekend..

Publiceret 02 March 2018 20:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV