Se kortet:

34 indbrud i private hjem

Oversigt over alle ugens boligindbrud i Aarhus, Favrskov, Syddjurs, Norddjurs og Skanderborg Kommune

Der er i denne uge fra mandag 12. marts til søndag 18. marts blevet anmeldt 34 indbrud i private hjem i Aarhus, Favrskov, Syddjurs, Norddjurs og Skanderborg Kommune.

Langt de fleste indbrud er gået ud over aarhusianere, idet der har været ubudne gæster i 26 private hjem i Aarhus Kommune i ugens løb. Det er blandt andet gået udover beboere i Brabrand, Åbyhøj, Aarhus C og Lystrup, hvor der alle steder har været flere indbrud.

LÆS OGSÅ: 19-årig kvindelig vanvidsbilist kørte 119 km/t i byzone

I Farvskov Kommune er der i ugens løb anmeldt fem indbrud, blandt andet to på den samme vej i Søften.

I Syddjurs Kommune har der været to indbrud i Hornslet.

Skanderborg Kommune har blot haft et enkelt indbrud, og så har Norddjurs Kommune i denne uge været helt forskånet for indbrud i private hjem.

På kortet herunder kan du klikke dig rundt og se på hvornår og på hvilke veje, der har været indbrud. En rød dråbe indikerer, at der har været to indbrud på samme vej. 

Indbrud i private hjem

Lokalavisen giver dig hver søndag en ugeoversigt over alle indbrud i kommunerne Aarhus, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs, der hører under Østjyllands Politikreds, samt Skanderborg Kommune, der hører under Sydøstjyllands Politi.

Uge 10: 21 indbrud

Uge 9: 31 indbrud

Uge 8: 47 indbrud

Uge 7: 42 indbrud

Uge 6: 46 indbrud

Uge 5: 27 indbrud

Uge 4: 58 indbrud

Publiceret 18 March 2018 13:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV

For nedrullede gardiner

Martin Mortensen Hovhedevej 23 8370 Hadsten I Favrskov Børns Rettigheder hører vi igen og igen om manglende støtte til børn i Folkeskolen. Mangelfulde eller manglende specialtilbud. Manglende hjælp og støtte til familier med børn der har særlige behov. Hertil er der generelt en langsommelig sagsbehandling, som gør at små problemer vokser sig til store problemer. Mens tiden går med tung og unødig langsommelig sagsbehandling, øges børnenes mistrives. Og hvad værre er: sagsbehandlingen ender ofte med den konklusion, at der ikke er et passende tilbud i kommunen eller afslag. Til trods for dette, har Favrskovs skoler haft et overskud på godt ca. 13 mio.kr. i 2017 Når man kigger på regnskabet for 2017, så kan man f.eks. finde følgende ift. politikernes velmenende ekstra bevillinger til inklusion og efteruddannelse af personalet: “... Beløbet vedrører kompetenceudviklingsmidler, ekstra beløb til inklusionsarbejde samt regulering af gennemsnitslønninger. .... Af det opsparede beløb anvendes 500.000 kr. til udskiftning af gardiner i 2018”. Dvs. at politiske penge målrettet inklusionsarbejde og lærerkompetencer er blevet brugt til... gardiner.... Der kan selvfølgelig være en sammenhæng med inklusionen. Gardinerne kan jo gå i stykker, når børnene hænger i dem, når de ikke får den støtte og hjælp de har behov for. Vi har, i Favrskov Børns Rettigheder, søgt aktindsigt i flere forskellige statistikker på skoleområdet, herunder økonomi, sagsbehandling, klager og andet. I den forbindelse er vi gentagne gange blevet mødt med dette svar fra kommunen: “dette kræver en manuel optælling, da data ikke eksisterer”. Dette har, ved mange spørgsmål, været en begrundelse for ikke at give os reel aktindsigt. Her kan fx nævnes den gennemsnitlige sagsbehandlingstid for målgruppeplaceringer. På dette område har Byrådet besluttet en vejledende sagsbehandlingstid på 3 måneder. Men, der er ingen dokumentation eller data for hvad sagsbehandlingstiden reelt er. Vi kan derfor have vores bekymringer om Byrådet reelt ved om de får den service til Favrskovs børn og borgere, som de har bestilt. Forkortet af redaktionen