Arkivfoto.

Arkivfoto.

Tyv tilbageholdt af kunde i Rema 1000

Politiet kunne tirsdag takke en kunde i Rema 1000 for, at en tyv blev fanget

Det var en handlekraftig Rema1000-kunde, der i går klokken 20.58 tilbageholdt en 41-årig tyv i butikken på Stillingvej i Sabro. Det skriver Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

LÆS OGSÅ: Truet på livet: Passager ville dræbe buskontrollører

Ifølge personalets forklaring var den 41-årige kommet ind i butikken ved vindfanget. Først alene for at se sig omkring, og dernæst sammen med en anden mand, som han gik ind i butikken sammen med. De to endte sammen ved kassen, hvor den 41-årige lod som om, at han ville købe en mælkesnitte. Men da kassen blev åbnet, stak han hånden derned, fik fat i nogle sedler og forsøgte at stikke af fra butikken. Men en kunde, der havde været vidne til kassedykket, var hurtig. Han stak efter, og den 41-årige endte på gulvet, omringet af de pengesedler, han havde forsøgt at stikke afsted med. Her måtte han pænt vente på, at politiet kom.

Under visitationen blev der blandt andet fundet fem mælkesnitter i den 41-åriges lomme, som menes at stamme fra butikken. Han blev anholdt og sigtet for tyveri. Det lykkedes ifølge politiets døgnrapport ikke at få fat i den formodede medgerningsmand.

jwh

Publiceret 11 April 2018 12:00