Ungdomstræner fra Hammel kåret som årets ungdomstræner

22-årige Mads Selmer Nielson, som er ungdomstræner i badmintonafdelingen i Hammel GF, er blevet kåret som årets ungdomstræner i DGI Østjylland.

Mads Selmer Nielsen, som bor i og går på lærerseminarium i Silkeborg, blev indstillet til prisen af Hammel GF's badmintonafdeling, hvor han på tredje sæson er en af de bærende trænerkræfter i ungdomsafdelingen.

I denne sæson har Mads Selmer Nielsen været træner for seks hold, som aldersmæssigt spænder fra miniton med de alleryngste til et U17-hold. Desuden er han træner for udvalgte spillere på et særligt talenthold.

“Det, der driver Mads, er en synlig glæde ved sporten og trænergerningen. Han har en ægte interesse for at motivere alle spillere både socialt og sportsligt. Mads har med sit rolige gemyt og klare budskaber vundet spillernes tillid og er elsket og respekteret af såvel de spillere, som spiller mest for sjov og de spillere som har sportslige ambitioner,” hedder det i indstillingen fra Hammel GF til DGI Østjylland.

Mads Selmer Nielsen har også stået for at være instruktør på klassearrangementer i badminton og været praktikvært for to træneraspiranter fra Skovvangskolens idrætslinje i denne badmintonsæson »Mads er med sit store engagement og sin imødekommenhed et meget positivt ansigt udadtil for Hammel GF-badminton«, slutter indstillingen fra Hammel GF.

“Vi er rigtig glad for, at Mads Selmer Nielsen også i den kommende badmintonsæson bliver en af de bærende trænerkræfter i Hammel,” siger badmintonformand Susanne Østerby.

Publiceret 15 April 2018 08:30

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV

For nedrullede gardiner

Martin Mortensen Hovhedevej 23 8370 Hadsten I Favrskov Børns Rettigheder hører vi igen og igen om manglende støtte til børn i Folkeskolen. Mangelfulde eller manglende specialtilbud. Manglende hjælp og støtte til familier med børn der har særlige behov. Hertil er der generelt en langsommelig sagsbehandling, som gør at små problemer vokser sig til store problemer. Mens tiden går med tung og unødig langsommelig sagsbehandling, øges børnenes mistrives. Og hvad værre er: sagsbehandlingen ender ofte med den konklusion, at der ikke er et passende tilbud i kommunen eller afslag. Til trods for dette, har Favrskovs skoler haft et overskud på godt ca. 13 mio.kr. i 2017 Når man kigger på regnskabet for 2017, så kan man f.eks. finde følgende ift. politikernes velmenende ekstra bevillinger til inklusion og efteruddannelse af personalet: “... Beløbet vedrører kompetenceudviklingsmidler, ekstra beløb til inklusionsarbejde samt regulering af gennemsnitslønninger. .... Af det opsparede beløb anvendes 500.000 kr. til udskiftning af gardiner i 2018”. Dvs. at politiske penge målrettet inklusionsarbejde og lærerkompetencer er blevet brugt til... gardiner.... Der kan selvfølgelig være en sammenhæng med inklusionen. Gardinerne kan jo gå i stykker, når børnene hænger i dem, når de ikke får den støtte og hjælp de har behov for. Vi har, i Favrskov Børns Rettigheder, søgt aktindsigt i flere forskellige statistikker på skoleområdet, herunder økonomi, sagsbehandling, klager og andet. I den forbindelse er vi gentagne gange blevet mødt med dette svar fra kommunen: “dette kræver en manuel optælling, da data ikke eksisterer”. Dette har, ved mange spørgsmål, været en begrundelse for ikke at give os reel aktindsigt. Her kan fx nævnes den gennemsnitlige sagsbehandlingstid for målgruppeplaceringer. På dette område har Byrådet besluttet en vejledende sagsbehandlingstid på 3 måneder. Men, der er ingen dokumentation eller data for hvad sagsbehandlingstiden reelt er. Vi kan derfor have vores bekymringer om Byrådet reelt ved om de får den service til Favrskovs børn og borgere, som de har bestilt. Forkortet af redaktionen