Leonora Christina Skov ved receptionen i Politikens Hus i København. Hun kommer 18. april til Hammel. Privatfoto

Leonora Christina Skov ved receptionen i Politikens Hus i København. Hun kommer 18. april til Hammel. Privatfoto

Fætterens fortjeneste:

Leonora Christina Skov besøger Hammel Bibliotek

Forfatterens fætter, der bor i Hammel, har arrangeret lokalt foredrag

Forfatteren Leonora Christina Skov udgav 11. januar bogen 'Den, der lev stille'. Hendes fætter, Flemming Skov, der bor i Hammel, har i den forbindelse arrangeret et foredrag med sin kusine på Hammel Bibliotek onsdag 18. april kl. 19.30.

“Jeg var selv med til bogudgivelsen i Politikens Hus i København, hvor jeg sjældent har oplevet en så intens, kærlig og positiv stemning. Inden bogudgivelsen havde Leonora givet mig lov til at læse manuskriptet, og jeg var både meget berørt og imponeret,” fortæller han.

Bogsignering

“Lige efter bogudgivelsen aftalte Leonora, Christine fra Hammel Bibliotek og jeg, at vi naturligvis skulle arrangere en dejlig aften i InSide i Hammel, hvor vi kunne samle en masse glade og kærlige mennesker og lære mere om mennesket Leonora, hendes spændende historie, arbejdet med at skrive bogen og den efterfølgende modtagelse - det er lykkes.”

“Personligt er jeg meget stolt over min kusine, oprigtigt glad for hendes velfortjente succes. Jeg ser meget frem til hendes foredrag, debat og bogsignering på Hammel Bibliotek,” lyder det fra Flemming Skov.

Billetter kan købes via Hammel Biblioteks hjemmeside.

gs

Publiceret 16 April 2018 08:30

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.