Røde Kors:

Hinnerup smider tøjet på TV

Go’ Morgen Danmark sender live med Mikkel Kryger og Anders Ladekarl

Hinnerup smider tøjet torsdag 19. april. Det sker i forbindelse med Røde Kors' landsdækkende indsamling af brugt tøj. Kampagnen har fået navnet “Smid tøjet”.

Mikkel Kryger, vært på TV2's Go' Morgen Danmark, kører denne dag sendevognen til Hinnerup og opfordrer byens borgere til at smide tøjet for den gode sag. Det hele begynder med gratis rundstykker fra Bagergården og morgenmusik fra Hinnerup Garden klokken 6.35.

Der bliver mulighed for at møde nogle, der har fået hjælp eller støtte gennem Røde Kors' sociale arbejde i lokalområdet, og nørklerne og lokale sydamer arbejder i butikken.

Anders Ladekarl

Sendevognen kommer også til Søftens erhvervsområde, hvor virksomhederne konkurrerer om at samle mest tøj ind. Her er Røde Kors' generalsekretær Anders Ladekarl med til at veje tøjet og fortælle, hvor stor en forskel tøjet gør.

To unge kvinder, der tidligere har fået lektiehjælp gennem Røde Kors. Nu er de begge ved at uddanne sig som socialrådgiver og vil gerne give tilbage. Et moderne kollektiv uden for byen inviterer inden for i deres fællesskab, hvor de også smider tøjet. Og stylist og blogger Trine Kjær fra Trines Wardrobe udvælger dagens genbrugstrends.

Publiceret 16 April 2018 13:30

SENESTE TV