Erhvervsfolk ’datede’ i banken

Otte fiormaer tog imod den gratis mulighed for at styrke firmaet med et bestyrelsesmedlem i tolv måneder

Otte mindre virksomheder i Favrskov ville høre mere om muligheden for at få et bestyrelsesmedlem ude fra med i bestyrelsen.

Onsdag 11. april afholdt Favrskov Erhvervsråd 'Bestyrelses Speed Dating' i Vestjysk Banks lokaler i Hadsten. Arrangementet som havde til formål, at sætte virksomhederne i forbindelse med kandidater til en professionel bestyrelse eller et advisory board. Kandidaterne kom fra Favrskov Erhvervsråds bestyrelsesnetværk.

Speed Dating arrangementet var uforpligtende for begge parter og havde kun til formål at bestyrelses-kandidater og virksomheder uforpligtende mødte hinanden, som springbræt for at evt. at indgå i en uddybende drøftelse om et evt. samarbejde.

Der var gennem hele arrangementet en konstant summen i lokalet fra virksomheder og bestyrelses-kandidater som på skift ”datede” hinanden.

Der var stor tilfredshed at spore hos både virksomheder og kandidater som alle følte, at de havde fået noget ud af at være med til arrangementet.

Favrskov Modellen

Favrskov Modellen er et værktøj for mindre eller mellemstore virksomheder med vækstambitioner, der ikke har en bestyrelse eller advisory board, hvor medlemmer i Bestyrelses Netværket i Favrskov Erhvervsråds regi på særlige vilkår kan stille sig gratis til rådighed i 12 måneder.

Virksomheden kan vælge at få indsat et enkelt bestyrelsesmedlem i en eksisterende bestyrelse/Advisory Board, eller få hjælp til at kompetenceafdække og etablere en ny bestyrelse/Advisory Board.

Det sker ud fra virksomhedens aktuelle behov og målsætning, forklarer Alexander Steenholdt fra Favrskov Erhvervsråd.

Mikael Rosendal Eriksen (t.v) og Rune Raaby Laursen (t.h.) fra Raaby Rosendal, mener der er mange gode kandidater at vælge imellem.

Mikael Rosendal Eriksen (t.v) og Rune Raaby Laursen (t.h.) fra Raaby Rosendal, mener der er mange gode kandidater at vælge imellem.

Torben Jung, Jung Advice vil gerne hjælpe som bestyrelsesmedlem.

Torben Jung, Jung Advice vil gerne hjælpe som bestyrelsesmedlem.

Michael Sort Mouritsen og Jacob Schou Madsen, Raffir
”Vi deltager i dag, da vi gerne vil have opsat et Advisory Board. Vi føler, at vi er klar til at udvikle virksomheden og vil derfor gerne tilføre kompentencer gennem et Advisory Board.”
”Gennem dagens Bestyrelses Speed Dating, har vi fået nem adgang til kompetencer og fundet ud af, at disse bestemt er til stede inden for Favrskov Kommune.”

Michael Sort Mouritsen og Jacob Schou Madsen, Raffir ”Vi deltager i dag, da vi gerne vil have opsat et Advisory Board. Vi føler, at vi er klar til at udvikle virksomheden og vil derfor gerne tilføre kompentencer gennem et Advisory Board.” ”Gennem dagens Bestyrelses Speed Dating, har vi fået nem adgang til kompetencer og fundet ud af, at disse bestemt er til stede inden for Favrskov Kommune.”

Publiceret 17 April 2018 08:00

SENESTE TV