Guldfesten tager guld-form

Fem priser til i alt 26.000 kroner uddeles torsdag 3. maj. To lokale singer/songwritere, Hinnerup Garden - og måske en overraskelse står for underholdningen

Guldfesten 3. maj i InSide i Hammel er godt på vej. Vi hædrer idræts-og kulturlivet i Favrskov med en kæmpefest.

En jury sætter sig sammen i denne uge og beslutter hvilke personer og foreninger der skal være værdige til at vinde en af de fem priser under Guldfesten i Favrskov. Dermed er det ikke muligt at indstille flere kandidater.

Der er samlet set 26.000 pris-kroner på spil.

Gratis adgang

Der er gratis adgang i InSide fra klokken 19.00. Du kan også få VIP-spinsing med for 150 kroner.

Du kan booke en gratis billet på www.favrskov.lokalavisen.dk fra nu af.

Vi havde ellers først sat datoen til 19. april, men mange har spurgt efter billetter, derfor giver vi muligheden allerede nu.

Alle de indstillede inviteres til VIP-spisning før festen, mens de kan invitere venner og familie med til VIP-spisningen for 150 kroner pr kuvert.

To lokale sangstjerner er klar til at spille under Guldfesten. Det er Emma Amalie Jensen fra Thorsø og Line Larsen fra Voldum, mens også Hinnerup Garden også vil give deres besyv med. Og så kommer der måske en overraskelse på selve dagen.

Alle guldvindere hyldes på scenen, men kun fem af dem kan vinde en pris.

Undervejs vil vi også hædre Freddy Hansen fra Ulstrup I.F. Han modtog tidligere på året Favrskov Idrætssamvirkes pris:'Årets Ildsjæl.

Freddy Hansen er indbegrebet af en frivillig ildsjæl og har i adskillige år fået tingene til at glide i Ulstrups foreningsliv.

Sådan foregår det

I juryen sidder Malene Tang Stærk fra hovedsponsoren Wavin, formand for Kultur-og Fritidsudvalget i Favrskov Kommune, Steen Thomasen, Thorkild Petersen fra Favrskov Kulturelt Samvirke, Michael Hejlskov fra Favrskov Idrætssamvirke, samt Kian Johansen, lokalredaktør på Lokalavisen Favrskov.

De udpeger op til fem kandidater i hver kategori, derefter sætter Lokalavisen Favrskov en afstemning op på www.favrskov.lokalavisen.dk

Alle blandt publikum får en stemmeseddel. Den vægter 25 procent denne aften. Resten bestemmes af juryen (50 procent) og en onlineafstemning (25 procent).

 

Vi kårer:

Årets guldvinder 10.000 kroner

Idrætsudøvere fra en forening i Favrskov, eller bosiddende i Favrskov, der har vundet guld, til DM eller derover i kalenderåret 2017.

Årets leder 5.000 kroner

En frivillig foreningsleder under 40 år, der gennem flere år har ydet en stor indsats til glæde for børn og unge i en godkendt forening i Favrskov Kommune.

Initiativprisen 5.000 kroner

En forening i Favrskov, der har iværksat et innovativt projekt, styrket rekruttering og uddannelse af unge ledere eller på anden måde har markeret sig, foreningen har opnået en stor medlemsfremgang eller anden positiv udvikling. Det kan knytte sig til indsatser, der har været igangsat inden for de sidste par år, og hvor effekten ses nu.

Ungdomstalentprisen 3.000 kroner

Tildeles en person mellem 15-25 år eller en gruppe af unge, der har vist et specielt talent inden for musik, billedkunst, litteratur, teater, dans eller film. Prismodtageren skal have boet størstedelen af sit liv i Favrskov Kommune.

Idrætstalentprisen 3.000 kroner

Tildeles en person mellem 15-25 år eller en gruppe af unge, der har vist et specielt talent inden for idræt. Prismodtageren må ikke have vundet DM eller derover endnu og skal have boet størstedelen af sit liv i Favrskov Kommune.

Publiceret 17 April 2018 14:45

SENESTE TV