Foto: Øxenholt Foto

Voldsom brand: Villa i flammer

En voldsom brand hærger en villa i Spørring

Af
Jonas Wrede Hansen

Klokken 14.02 fredag fik Østjyllands Politi en anmeldelse om brand i en villa i Mosegårdsparken i Spørring ved Trige. Det oplyser Jeanette Løv Rasmussen fra Østjyllands Politi til Lokalavisen Aarhus.

"Da vores patrulje kommer derud, er villaen overtrændt, og brandvæsnet er i færd med at slukke branden. Der er ret store skader, og huset forventes at nedbrænde," oplyser hun til Lokalavisen Aarhus og fortsætter:

"Sidste melding fra brandvæsnet går på, at man lige nu er i gang med efterslukningen."

(Artiklen fortsætter under galleriet)

Hun oplyser desuden, at branden blev anmeldt hurtigt, da huset har en brandalarm, som automatisk sendte besked af sted til alarmselskabet. Heldigvis befandt ingen personer sig i huset, da branden brød ud, og ingen personer er kommet til skade som følge af flammerne.

Opdateres...

Publiceret 17 August 2018 15:40

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf