Foto: Rigspolitiet

Ældre kvinde mødte fremmed mand på sit badeværelse

Politiet efterlyser ung mand, der trængte ind til ældre kvinde og stjal fra hende

Østjyllands Politi efterlyser en ung mand, som onsdag eftermiddag trængte ind hos en ældre kvinde i hendes hjem på Elmevej i Thorsø.

Kvinden har til politiet forklaret, at hun gik ud på sit badeværelse og her mødte den fremmede mand, der stod bag døren.

Da hun bad om at forklare, hvad han lavede hjemme hos hende, bevægede han blot læberne, som om han hverken kunne høre eller tale, og forlod stedet.

Bagefter opdagede kvinden, at der var fjernet flere værdier fra hendes hjem. Episoden skete onsdag 12. september klokken 15.55.

Hvis man ved, hvem manden er, bedes man henvende sig til politiet på telefon 114.

jr

Tyven beskrives som

Ca. 18-20 år

Muligvis udenlandsk

Ca. 165 cm høj

Almindelig af bygning

Kort, sort hår

Iført lys vindjakke og mørke benklæder

Medbragte en iPad

Publiceret 13 September 2018 13:18

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.