Billedet er fra 2014.

Billedet er fra 2014. Foto: Østjyllands Politi.

Politiet offentliggør billede: Denne mand er efterlyst for hjemmerøveri i Hammel

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere den formodede gerningsmand til et hjemmerøveri begået i Hammel 24. oktober

Østjyllands Politi har tirsdag valgt at offentliggøre et billede af den mand, som politiet formoder at stå bag et hjemmerøveri i Hammel tilbage i oktober måned.

Hjemmerøveriet fandt sted på Skolegade i Hammel klokken 13.00 om eftermiddagen. Husets dengang 76-årige kvindelige beboer befandt sig i stuen, da hun hørte døren gå. Hun troede, det var hendes mand, og først da hun ca. et kvarter senere gik ind i soveværelset, så hun, at der stod en ukendt mand. Kvinden tog fat i mandens arm og spurgte, hvad han lavede, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden rystede sig fri og greb fat i kvindens arm, hvorefter han skubbede hende væk og løb ud af hoveddøren og forsvandt. Efterfølgende fandt kvinden ud af, at manden havde stjålet flere smykker fra soveværelset.

Undersøgelser på stedet og tekniske spor har ført politiet til en mistænkt, som er uden kendt dansk bopæl. Der er tale om en rumænsk mand, der er kendt i både jyske og sjællandske politikredse. Billedet af ham er fra 2014.

jwh

Signalement

  Østeuropæisk af udseende

  20-30 år

  165-175 cm

  Almindelig af bygning

  Kort hår

  Var ved hjemmerøveriet iført mørk grøn/brunlig kasket af uld og en mørk jakke

  Medbragte en sort skuldertaske

Talte gebrokkent engelsk Har man oplysninger om, hvor den mistænkte befinder sig, eller har man øvrige oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Publiceret 18 December 2018 10:30