39-årig kvinde fik bilk totalskadet ved påkørsel bagfra.

39-årig kvinde fik bilk totalskadet ved påkørsel bagfra. Foto: Rigspolitiet

Bil totalskadet i færdselsuheld på Århusvej

Bilist overså forankørende, der holdt stille for rødt lys

Af
Jeppe Rafn

En 39-årig kvinde fik fredag eftermiddag sin bil totalskadet i et færdselsuheld på Århusvej i Søften.

Uheldet skete cirka klokken 14.41 i lyskrydset ved Alfa, hvor kvinden holdt for rødt lys. Her blev hun påkørt bagfra af en 75-årig mandlig bilist, der ifølge politiets oplysninger havde overset hende.

Selvom kvindens bil blev totalskadet, kom der ifølge politiet ingen personer til skade ved uheldet.

Det oplyser Østjyllands Politis vagtchef Jes Frederiksen.

Publiceret 13 April 2019 11:49

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp