Østergade i Hammel med de to nu lukkede butikker. Andre har vist interesse for lokalerne, siger bagermester Kenneth Larsen.
Østergade i Hammel med de to nu lukkede butikker. Andre har vist interesse for lokalerne, siger bagermester Kenneth Larsen.
Foto:Michael Wulff
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bagermester har indgivet sin konkursbegæring

KonditorBager og Hammel Slagteren er lukket - alle bliver opsagt

Bagermester Kenneth Larsen indgav mandag sin egen konkursbegæring på de to forretninger, han er ejer af i Østergade i Hammel: KonditorBager og Hammel Slagteren.

Begge butikker lukkede ned sidste onsdag, og i den forløbne uge har bagermesteren arbejdet på at finde en løsning. Men uden held.

“Vi har kigget på flere scenarier. Skulle vi fortsætte driften, foretage en rekonstruktion eller sælge. Nu er det blevet til en konkursbegæring, som jeg netop har sendt afsted,” siger Kenneth Larsen, da Lokalavisen Favrskov får fat i ham på telefonen mandag formiddag.

LÆS OGSÅ: "DET ER EN POKKERS SVÆR SITUATION"

Konkursbegæringen medfører, at de ansatte, løse som faste, bliver opsagt.

“Problemet for os har været, at det er svært at skabe en rentabel drift i dette marked. Det ville kræve yderligere investering,” siger Kenneth Larsen.

Han kan samtidig fortælle, at der allerede har været flere interesserede, der har kigget på lokaliteterne i Østergade i Hammel.

“Mere kan jeg ikke fortælle lige nu,” siger Kenneth Larsen.

Publiceret: 12. Marts 2018 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Favrskov