Formanden for Thorsø Håndværker- og Borgerforening kunne på generalforsamlingen fremlægge en ny visionær strategi for foreningens arbejde. Pressefoto
Formanden for Thorsø Håndværker- og Borgerforening kunne på generalforsamlingen fremlægge en ny visionær strategi for foreningens arbejde. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Borgerforening vil udvikle Thorsø

Bestyrelsen for Thorsø Håndværker- og Borgerforening har udvidet foreningens opgaver og virke i Thorsø, kunne formanden, Martin Bjerregaard Jensen, fortælle i sin beretning på foreningens generalforsamling.

“Vi har i bestyrelsen lavet den målsætning, at Thorsø Håndværker- og Borgerforening arbejder på to fronter. Så at sige står på to ben. Arrangementer som vi altid har lavet dem på den ene side og visioner, initiativer og udvikling af Thorsø på den anden side,” berettede formanden.

Martin Bjerregaard Jensen kunne præsentere de første projekter i kølvandet på en afholdt vision-aften.

Vil lave fællesportal

Der er tale om et projekt for torveområdet inklusiv græsarealet ud mod Højgaardsvej, samt et projekt, der skal munde ud i en Thorsøportal - en hjemmeside i borgerforeningens regi, der kommer til at fungere for hele byen.

“Vi har en del ideer og er nu ved at finde dem, der skal realisere projekterne,” sagde Martin Bjerregaard Jensen. jesl

Publiceret: 19. Marts 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!