Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Byg nu en motorvej mellem Aarhus og Viborg

André Guulvard (K) og Mette Nøhr (K) kandidater til KV17

Vi kæmper for en motorvej mellem Aarhus og Viborg. Der er mere end nogensinde brug for en motorvej. Er man i tvivl, skal man blot bevæge sig ud på Rute A26 i den særdeles tunge og tætte trafik, der møder en om morgenen og om eftermiddagen.

En motorvej mellem Aarhus og Viborg har været på dagsordenen i årtier. For år tilbage blev der gennemført en VVM-undersøgelse og fastlagt en linjeføring. Siden har der været fuldstændig stille om projektet, og det kæmper vi for at ændre på.

En motorvej vil få enorm positiv betydning for både borgere og virksomheder i området mellem Aarhus og Viborg. Det vil skabe vækst og arbejdspladser. Det vil gøre det lettere og langt hurtigere for trafikanterne at komme frem. Det vil binde området bedre sammen og gøre det endnu mere attraktivt at bosætte sig mellem Aarhus og Viborg.

Vi er helt med på, at det er Folketinget, som skal nikke ja og betale motorvejen. Men hvis vi som lokale politikere ikke gør alt, hvad vi kan, for at sætte fokus på behovet, så sker der intet. Vi skal samarbejde på tværs af kommunegrænser og partiskel i bestræbelserne på at overbevise landspolitikerne om nødvendigheden af en motorvej.

Vi agter at fortsætte kampen, og vi håber, at det fra 1. januar bliver fra en plads i byrådssalen i henholdsvis Silkeborg og Favrskov.

Publiceret: 17. November 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Valget netop nu